+359 879 222 434 office@ekspertite.bg
+359 879 222 434
Начало НОВИНИ

НОВИНИ

Свежи новини
Фестивалът ще се проведе в периода между 27 -30 юни, 2016 г. , в гр. Бургас
Председателят на асоциация „Качество на живота“ д-р Любен Станев взе участие в нея с презентация на тема „Български Wellness Патенти – технологии за хранене, напитки, следболнични терапии, качество и стандарти за здравословен начин на живот“.
Интервюто се излъчи по Bloomberg tv, където д-р Станев бе един от двама поканени гости, които да дискутират темата за ресторантския бизнес. Можете да го изгледате.
История
По време на форума се дискутираха теми като: * B2B Интеграция: Travel B2B / Централен Админ / xLabel; * Интеграция. XML; Интеграция; * Cloud Hosting, кирилски домейни; * Корпоративна поща
Експертът по туризъм д-р Любен Станев изнесе лекция на тема: "Сътрудничество между заинтересованите страни. Дестинационен мениджмънт – същност, задачи и функции".
На събитието, участниците научиха кои са последните тенденции в туристическия бранш, както и получиха полезни и практически съвети от специалисти в различни сфери. Освен това, присъстващите се запознаха с множество колеги от сферата на туризма и обмениха идеи и опит.
На 21.06.2014г., в Diplomat Plaza Hotel & Resort, д-р Любен Станев, организира първата среща на науката с практиката, касаеща интегрирани подходи за развитие на туризма, чрез създаване на туристически дестинации. Партньор на събитието бе - СУ “Климент Охридски“ и в частност...
Експертът по туризъм д-р Любен Станев изнесе лекция на тема: "Сътрудничество между заинтересованите страни. Дестинационен мениджмънт – същност, задачи и функции".
Причината за посещението на винената изба бе във връзка с това, че "Експертите", в лицето на експерта по туризъм д-р Любен Станев предстои да награждава винени изби на събитието „Златната изба на България” 2015 г.
Всеки посетител имаше възможност да дегустира над 450 вина и да разговаря с хората, които ги създават. Това е най-подходящото място, на което човек може да се ориентира сред огромното винено разнообразие у нас.
Висше училище по мениджмънт във Варна организира събитие, на което професионалисти в различни области ще споделят своите успешни бизнес практики. Темата на лекциите е „Свиквай с успеха“. Събитието ще се проведе на 12 и 13 февруари в конферентната зала на университета.
Експертът в туризма д-р Светлана Станева от ЛТУ, катедра „Алтернативен туризъм” ще вземе участие в деловата програма на събитието. На 25.02.2016 – четвъртък в 11.00 ч., в конферентна зала, палата 11 тя ще има проява на тема:
В него взеха участие взеха участие експертите по туризъм от "ЕКСПЕРТИТЕ" - гл. ас. д-р Светлана Станева и доц. д-р Йордан Йорданов
Презентация и изказване на кръглата маса направи д-р Станев – създател на EKSPERTITE.BG, на тема: „Необходимостта от качеството на образованието, с цел развитие на бизнеса, в резултат на което се подобрява качеството на живот и стандарт”.
Събитието се проведе в конферентна зала на столичен хотел, под егидата на: Министерство на здравеопазването; Министерство на туризма; Министерство на вътрешните работи; Министерство на регионалното развитие; Министерство на околната среда и водите,
Записвания до 31.12.2015 г. на office@ekspertite.bg и +359 888 81 61 61.
ПАРТНЬОРИ